De beste gps tracker voor uw digitale rittenregistratie

Het is goed om weleens stil te staan bij uw mobiliteit. Want hoe gaat u het doen voor de rest van 2024? Gaat u wederom bijtelling betalen? Of bespaart u daar liever wat geld op en blijft u onder de 500 kilometer privé? Of heeft u geen auto van de zaak en rijdt u de kilometers privé en declareert u deze vervolgens? In alle situaties is het aan te raden om alle gereden kilometers correct en sluitend bij te houden. De ideale oplossing? Een rittenregistratiesysteem.

Auto tracker

Diefstal van uw auto. Misschien wel de meest vervelende ervaring in uw voertuig. De diefstalcijfers lagen een lange tijd lager door thuiswerken en sociale controle, maar sinds iedereen weer naar kantoor mag, liggen de cijfers weer ouderwets hoog. De auto tracker maakt het mogelijk om op de hoogte te blijven van de locatie van de auto, melding te krijgen bij sabotage en diefstal en tevens het voertuig terug te vinden wanneer het is ontvreemd. En dat bespaart u niet alleen hele hoop frustratie, maar ook een hele hoop geld.

Rittenregistratie

Met hetzelfde systeem dat u op de hoogte brengt van het ontvreemden van uw auto, kunt u ook een sluitende digitale rittenregistratie bijhouden. En omdat het systeem toch al netjes in uw auto zit, hoeft er ook geen aanvullende investering te worden gedaan. De beste autotracker biedt u ook gewoon een ritregistratie die u kunt uitdraaien voor de Belastingdienst. En daarmee kunt u dus aantonen dat u geen bijtelling hoeft te betalen óf kunt u de gereden zakelijke kilometers declareren aan uw eigen bedrijf.

Beste gps tracker

De beste GPS tracker biedt u dus de locaties van het voertuig, diefstal- en sabotagemeldingen en een goede kilometerregistratie. Wist u dat de GPS tracker ook snelheidsmeldingen kan geven en de mogelijkheid biedt voor een veiligheidszone en geolock? Aan de hand van de app op uw telefoon verliest u nooit het voertuig meer uit het oog en bent u op de hoogte als het nodig is.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

Over de auteur

Scroll naar boven